AUTOKLAVER

Tuttnauer har i över 90år tillverkat autoklaver och förser idag laboratorieautoklaver med avancerade cykler och funktioner utformade för att tillfredsställa steriliseringsbehoven hos laboratorier för mikrobiologi, biofarma, livsmedel, kemi och biovetenskap. Autoklaverna uppfyller de högsta standarderna för kvalitet, säkerhet och prestanda och är betrodda av biovetenskapslaboratorier och forskningsinstitut över hela världen. Tuttenauer är ISO 13485 samt  ISO 14937:2009 och ISO 17665-1 certifierade. 

Autoklav T-Lab Eco serien

T-Lab ECO är Tuttnauers senaste autoklav modell utvecklad speciellt för utbildningsinstitutioner och forskningsanläggningar. Denna vertikala golvstående autoklav täcker de grundläggande behoven för allmän labbsterilisering med syftet att öka produktiviteten i ditt laboratorium. Designad med enkelhet och ekonomi i åtanke. Erbjuder den bästa universella kapaciteten, tillsammans med optimering av resurser som vatten, kraft och driftstidsresultat. En prisvärd och pålitlig lösning som du kan lita på för att hantera din laboratoriebelastning. Avsedd för sterilisering av ett brett utbud av vätskor och fasta ämnen såsom glas, metallredskap och andra laboratorieartiklar.

Läs mer på  T-Lab Eco | Tuttnauer

Vertikal Autoklaver

Tuttnauer erbjuder vertikala modeller ifrån 23 liter till 160 liter. Autoklaverna är toppmatade med funktioner som snabb kylning, valfri torkning och avfallsbehandling.  Tuttnauer tillhandahåller en enda lösning för hela spektrumet av steriliseringsbehov inklusive vätskor, odlingsmedier, instrument, glas, plast, pipettspetsar, biologiskt avfall, kontaminerade medier och andra laboratorieartiklar. Autoklaverna är modulära där användaren kan välja att lägga till de funktioner som behövs enligt sterilisatorns avsedda användning.

Läs mer på Vertical Autoclaves and Sterilizers for Laboratories | Tuttnauer

Bänk Autoklaver

 Bänkmodellerna 3870EL och2840EL-D är frontmatade bänkautoklav modeller med hög kvalitet, repeterbar prestanda och ansvarstagande för ett brett spektrum av applikationer som används i moderna laboratorier. De är designad för att spara utrymme på din laboratoriearbetsbänk.

Läs mer på 3870EL-D Benchtop Autoclaves for Life Sciences | Tuttnauer


Kontakta gärna oss för mera information eller om du behöver service på din befintliga utrustning ifrån Tuttnauer. 

Kontakta oss

labsuppliesnordic.se

Lab Supplies Nordic AB

BOX 4008

800 04 Gävle

08-520 279 34

info@labsuppliesnordic.se