INKUBATORER

BINDER är den ledande experten på miljösimuleringskammare och har producerat premiuminkubatorer i över 30 år i Tyskland. Företaget är mycket känt för sin enastående kvalitet och långvariga inkubatorer. Deras inkubatorer och CO2-inkubatorer är ett mycket bra val för både akademi och privata företag som har höga förväntningar på resultatet i sina forskningsprojekt. Lab Supplies Nordic erbjuder även installation, IQ OQ och serviceavtal vid köp av utrustning.

CO₂ inkubatorer


BINDER CO₂-inkubatorer är säkra, pålitliga, smarta och ekonomiska. Så de är perfekta för varje cellodlingslaboratorium. CB-S-serien bemästrar vanliga standardapplikationer som cellproduktion med lätthet. CB-serien rekommenderas även för cellbaserade analyser och är oumbärlig för utvecklingen av aktiv farmaceutisk ingrediens och inom medicinsk forskning. Med sina avancerade funktioner bevisar CBF-serien till och med sitt värde i de GMP-miljöer som finns inom stamcellsforskningen och cellterapisektorerna. Alla modeller är imponerande enkla att använda och rengöra och sticker ut tack vare deras banbrytande BINDER antikontamineringskoncept.

Inkubatorer


BINDER inkubatorer Avantgarde.Line inkubatorer med naturlig konvektion eller forcerad konvektion är nu den perfekta lösningen när det gäller att möta tillväxt- och inkubationskrav. Med sin exceptionella effektivitet och perfekta temperaturnoggrannhet tack vare den allra senaste APT.line™-teknologin, har denna nya generation av inkubatorer verkligt tilltalande Binder-inkubatorerna Avantgarde.Line-serien är speciellt designade för skonsam inkubering av organismer, samt konditionering av värmekänsliga medier. Den nya designen av enheterna och den homogena temperaturfördelningen säkerställer de allra bästa resultaten.

Kontakta gärna oss för mera information eller om du behöver service på din befintliga utrustning ifrån Binder.   


KONTAKTA OSS

Lab Supplies Nordic AB

BOX 4008

800 04 Gävle

Sweden

+46 8-520 279 34

info@labsuppliesnordic.se