VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt våra leverantörer med omsorg. Nedan finner du ett urval av dem.

Glass Expansion

Marknadsledande tillverkare av förbrukning och tillbehör till ICP, ICP-MS och flödescytometri. Levererar bland annat nebulizers, injektorer, spraykammare, torcher, koner och slang till instrument från till exempel PerkinElmer, Agilent, Thermo och Spectro. 

ALWSCI Technologies

ALWSCI Technologies tillverkar vialer för bland annat LC, GC, Headspace, TOC och Karl Fischer, caps och septa samt  sprutfilter (PES, PTFE, nylon, PVDF, CA mm). Allt med hög kvalitet och till mycket konkurrenskraftiga priser.

BRAND

BRAND är en tysk högkvalitativ leverantör av pipetter, pipettspetsar, dispensrar och volymetriska glasvaror.  

Nerbe Plus 

Tysk högkvalitativ leverantör av plast förbrukningsvaror som petriskålar, pipetter, mikrotiterplattor, provrör. Tillverkning sker i renrum enligt ISO 14644-1 i Tyskland  och Nerbe är  ISO 13485 certifierade. 

UGAB InnoGUARD

UGAB InnoGUARD levererar svensktillverkade laboratoriemöbler så som syratåliga dragskåp, bänkar och smarta förvaringslösningar oavsett om det är till undervisning eller till ett industrilaboratorium. Tillsammans med Innoguard kan vi hjälpa dig att rita och planera såväl renovering som nybyggnation.

Merck Millipore

Merck Millipore är marknadsledande leverantör av utrustning som producerar laboratorievatten oavsett om det är typ 3 eller typ 1 vatten alias branschstandard "MilliQ-vatten" eller ultrapolerat typ 1 vatten för de extra krävande ICP-OES och ICP-MS analyserna. 

Macherey-Nagel

Macherey-Nagel tillverkar högkvalitativa tillbehör och förbrukning inom filtrering, snabbanalyser (pH mfl.), fotometrisk vattenanalys (COD, fosfat, nitrat mfl.) och förbrukning till kromatografi.

ESCO

ESCO är leverantör av laminärflödesbänk (LAF) klass I till III. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med råd, installation och service. 

Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. tillhandahåller högkvalitativa engångsartiklar så som laboratorieplast för sjukhus, kliniker, diagnostiska laboratorier och biovetenskapliga forskningslaboratorier. Med lång erfarenhet av att utveckla life science-plast producerar de  innovativa miljö- och användarvänliga förbrukningsvaror. Alla produkter produceras i klass 100 000 renrum, tillverkas av råvaror av högsta kvalitet med högprecisionsutrustning . Leverantören är ISO 13485 samt ECC och EC certifierad.