VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt våra leverantörer med omsorg. Nedan finner du ett urval av dem.

Analab

Analab är din partner för beredning av prover och förbrukningsvaror för fysikaliska och elementära analyser: ICP ICP/MS – SAA – Röntgenfluorescens – O2 – N2 – H2 – C/S – CHN/OS, såväl som för alla våtkemiska applikationer .

Ahlstrom

Ahlstrom-Munksjö (Munktell) tillverkar högkvalitativa filter- och läskpapper för alla typer av filtreringar inkl. ash-free filter vid element analys med ICP .

ALWSCI Technologies

ALWSCI Technologies tillverkar vialer för bland annat LC, GC, Headspace, TOC och Karl Fischer, caps och septa samt  sprutfilter (PES, PTFE, nylon, PVDF, CA mm). Allt med hög kvalitet och till mycket konkurrenskraftiga priser.

BRAND

BRAND är en tysk högkvalitativ leverantör av pipetter, pipettspetsar, dispensrar och volymetriska glasvaror.  

BIOLOGIX  fokuserar på tillverkning av pipettspetsar, PCR plattor, provrör och andra plastartiklar för ditt labb. All tillverkning sker i renrum av standard klass 100.000 och de är ISO 9001, CE  och FDA certififierade. 

Burgener Research 

Burgener Research är vida kända för sin nebulizern med t.ex. trade markes så som MiraMist. Vi kan erbjuda Burgener produkter oavsett märke på ICP. 

Elemental Scientific  

Elemental Scientific (ESI) erbjuder marknadsledande autosampler inkl. FAST och PrepFAST för alla modeller av ICP-MS/OES från tillverkarna Agilent, PerkinElmer, Thermo  och Spectro. I samarbete med ESI kan vi erbjuda prisvärd installation och service samt årlig service på era ESI-autosampler.

Glass Expansion

Marknadsledande tillverkare av förbrukning och tillbehör till ICP, ICP-MS och flödescytometri. Levererar bland annat nebulizers (SeaSpray MicroMist, OpalMist, DuraMist etc.), injektorer, spraykammare, torcher, koner och slang till instrument från till exempel PerkinElmer, Agilent, Thermo och Spectro. 

LabTech Srl

Labtech Srl är en av Europas marknadsledande leverantörer av cirkulationskylare med kylare för ICP-OES och ICP-MS oavsett märke av ICP så som Agilent, Thermo Scientific eller PerkinElmer.

Macherey-Nagel

Macherey-Nagel tillverkar högkvalitativa tillbehör och förbrukning inom filtrering, snabbanalyser (pH mfl.), fotometrisk vattenanalys (COD, fosfat, nitrat mfl.) och förbrukning till kromatografi.

Nerbe Plus 

Tysk högkvalitativ leverantör av plast förbrukningsvaror som petriskålar, pipetter, mikrotiterplattor, provrör. Tillverkning sker i renrum enligt ISO 14644-1 i Tyskland  och Nerbe är  ISO 13485 certifierade. 

Sartorius 

Sartorius erbjuder högkvalitativ produkter så som pipetter, pipettspetsar, membrandispensrar, membranfilter, sprutfilter, laboratorievågar och renvattenanläggningar mm. 

UGAB InnoGUARD

UGAB InnoGUARD levererar svensktillverkade laboratoriemöbler så som syratåliga dragskåp, bänkar och smarta förvaringslösningar oavsett om det är till undervisning eller till ett industrilaboratorium. Tillsammans med Innoguard kan vi hjälpa dig att rita och planera såväl renovering som nybyggnation.