VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt våra leverantörer med omsorg. Nedan finner du ett urval av dem.

AltemisLab LTD 

AltemisLab LTD grundare har arbetat med 2D streckkodsrör sedan 2000 och har ett komplett utbud av produkter för Biobanking, inklusive 2D streckkodsrör, decappers, Cappers, 2D streckkodsläsare och 96 kanals vätskehanterare. 

ALWSCI Technologies

ALWSCI Technologies tillverkar vialer för bland annat LC, GC, Headspace, TOC och Karl Fischer, caps och septa samt  sprutfilter (PES, PTFE, nylon, PVDF, CA mm). Allt med hög kvalitet och till mycket konkurrenskraftiga priser.

BRAND

BRAND är en tysk högkvalitativ leverantör av pipetter, pipettspetsar, dispensrar och volymetriska glasvaror.  

BIOLOGIX  fokuserar på tillverkning av pipettspetsar, PCR plattor, provrör och andra plastartiklar för ditt labb. All tillverkning sker i renrum av standard klass 100.000 och de är ISO 9001, CE  och FDA certififierade. 

ESCO

ESCO är leverantör av laminärflödesbänk (LAF) klass I till III. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med råd, installation och service. 

Elemental Scientific  

Elemental Scientific (ESI) erbjuder marknadsledande autosampler inkl. FAST och PrepFAST för alla modeller av ICP-MS/OES från tillverkarna Agilent, PerkinElmer, Thermo  och Spectro. I samarbete med ESI kan vi erbjuda prisvärd installation och service samt årlig service på era ESI-autosampler

Glass Expansion

Marknadsledande tillverkare av förbrukning och tillbehör till ICP, ICP-MS och flödescytometri. Levererar bland annat nebulizers, injektorer, spraykammare, torcher, koner och slang till instrument från till exempel PerkinElmer, Agilent, Thermo och Spectro. 

Macherey-Nagel

Macherey-Nagel tillverkar högkvalitativa tillbehör och förbrukning inom filtrering, snabbanalyser (pH mfl.), fotometrisk vattenanalys (COD, fosfat, nitrat mfl.) och förbrukning till kromatografi.

Merck Millipore

Merck Millipore är marknadsledande leverantör av utrustning som producerar laboratorievatten oavsett om det är typ 3 eller typ 1 vatten alias branschstandard "MilliQ-vatten" eller ultrapolerat typ 1 vatten för de extra krävande ICP-OES och ICP-MS analyserna. 

Nerbe Plus 

Tysk högkvalitativ leverantör av plast förbrukningsvaror som petriskålar, pipetter, mikrotiterplattor, provrör. Tillverkning sker i renrum enligt ISO 14644-1 i Tyskland  och Nerbe är  ISO 13485 certifierade. 

Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. tillhandahåller högkvalitativa engångsartiklar så som laboratorieplast för sjukhus, kliniker, diagnostiska laboratorier och biovetenskapliga forskningslaboratorier. Med lång erfarenhet av att utveckla life science-plast producerar de  innovativa miljö- och användarvänliga förbrukningsvaror. Alla produkter produceras i klass 100 000 renrum, tillverkas av råvaror av högsta kvalitet med högprecisionsutrustning . Leverantören är ISO 13485 samt ECC och EC certifierad. 

Tuttnauer

Tuttnauer tillverkare av autoklavsterilisatorer och plasmasterilisatorer, och leverantör av tvättdesinfektorer och andra infektionskontrollprodukter inom hälsovårds- och Life Science-industrin. I över 90 år har Tuttnauer varit en branschledare som tillfredsställer kundernas förväntningar med kvalitet, högpresterande produkter med ett dedikerat serviceteam. Tuttnauers steriliserings- och infektionskontrollprodukter har över 350 000 installationer över hela världen, inklusive sjukhus, kliniker, laboratorier, läkemedelsproduktion och forskningsinstitut.

UGAB InnoGUARD

UGAB InnoGUARD levererar svensktillverkade laboratoriemöbler så som syratåliga dragskåp, bänkar och smarta förvaringslösningar oavsett om det är till undervisning eller till ett industrilaboratorium. Tillsammans med Innoguard kan vi hjälpa dig att rita och planera såväl renovering som nybyggnation.