VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt våra leverantörer med omsorg. Nedan finner du våra största leverantörer. 

Glass Expansion

Marknadsledande leverantör och tillverkare av tillbehör och förbrukning till ICP och flödescytometri. 

Polyscience

Leverantör av cirkulationskylare till ICP från Agilent and PerkinElmer. 

ALWSCI Technologies

ALWSCI Technologies tillverkar vialer, caps och sprutfilter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

BRAND

BRAND är en tysk högkvalitativ leverantör av pipetter, pipettspetsar, dispensrar och volymetriska glasvaror.  

UGAB InnoGUARD

UGAB InnoGUARD levererar svensktillverkade laboratoriemöbler så som syratåliga dragskåp, bänkar och smarta förvaringslösningar oavsett om det är till undervisning eller till ett industrilaboratorium. 

Merck Millipore

Merck Millipore är marknadsledande leverantör av utrustning som producerar laboratorievatten oavsett om det är typ 3 eller typ 1 vatten alias branschstandard "MilliQ-vatten" eller ultra polerat typ 1 vatten för de extra krävande ICP-OES och ICP-MS analyserna. 

Macherey-Nagel

Macherey-Nagel tillverkar högkvalitativa tillbehör och förbrukning inom filtrering, snabbanalyser (pH mfl.), fotometrisk vattenanalys (COD, fosfat, nitrat mfl.) och förbrukning till kromatografi.

ESCO

ESCO är leverantör av laminärflödesbänk (LAF) klass I till III. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med råd, installation och service.  

Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. är ett professionellt företag som åtar sig att tillhandahålla högkvalitativa engångsartiklar för medicinskt bruk och laboratorieplast som används på sjukhus, kliniker, diagnostiska laboratorier och biovetenskapliga forskningslaboratorier. Vi har lång erfarenhet av forskning och utveckling av life science-plast och producerar de mest innovativa miljö- och användarvänliga biomedicinska förbrukningsvarorna. Alla våra produkter produceras i vår egen klass 100 000 renrum. För att säkerställa bästa kvalitet som uppfyller eller överträffar industristandarder använder vi bara råvaror av högsta kvalitet och högprecisionsutrustning . Leverantören är ISO 13485 samt ECC och EC certifierade.