OM OSS

Lab Supplies Nordic grundades 2020 och är en instrument- och förbrukningspartner för laboratorier. Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och hjälper dig som kund att hitta produktlösningar med fokus på korta levaranstider.

Vi som grundade Lab Supplies Nordic har lång och bred erfarenhet av laboratorieverksamhet, både från labbarbete, försäljning av analysinstrument och förbrukningsartiklar och från service & support. Dessa erfarenheter gör att vi kan erbjuda våra kunder kvalitativa och flexibla lösningar. 

Vi har vårt lager lokalt i landet, vilket gör att vi kan hålla en hög servicegrad mot vår kunder.  

Vi kan också hålla kunds lager, ett smidigt sätt att försäkra sig om att verksamheten alltid har tillgång till kritiskt förbrukningsmaterial, även för dig som inte möjlighet till eget lager on-site. 

Vårt erbjudande är högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris, och alltid med en personlig support. Välkommen till en mångsidig samarbetspartner för ditt lab!

Lab Supplies Nordic -Idén om en enklare förbruknings- och tillbehörspartner för laboratorier föddes ur vår erfarenhet från båda sidor av branschen, arbete på labb  och försäljning av analysinstrument och förbrukningsartiklar

Kontakta oss


Lab Supplies Nordic AB

Lexevägen 14b

806 27 Gävle

+46 8-520 279 34

info(@)labsuppliesnordic.se