VÄTSKEHANTERING

PIPETTER

Vi erbjuder BRAND mikropipetter i storlekar från 0,1 µl till 10 ml för pipettering i laboratoriet. Här kommer du att upptäcka enkanals- eller flerkanalspipettversionerna av Transferpette® S och Transferpette® electronic.

BRAND FILTERSPETSAR

Pipettspetsar och filterspetsar tillverkas av BRAND i ett renrum under de modernaste produktionsförhållandena och packas automatiskt i rack och förpackas för att säkerställa att spetsarna håller genomgående hög kvalitet. Spetsar finns i storlekarna 10ul, 20ul, 50ul, 200ul, 300ul, 1000ul, 5000ul och 10ml.

STERILA FILTERSPETSAR FÖR RAININ PIPETTER

Sterila universella filterspetsar i storlekarna 10, 20, 200, 300 och 1000ul. Spetsarna är kvalitetstestade hos kunder på KI-området. För mer information ladda ner produktbladet eller kontakta oss på info@labsuppliesnordic.se

UNIVERSIELLA PIPETTSPETSAR

Sterila universella filterspetsar i storlekarna 10, 20, 50, 100, 200 och 1000ul. Spetsarna passar till de flesta pipettmärken och är kvalitetstestade hos kunder på KI-området för Thermo Fisher, Gilson, Eppendorf och Sartorius. För mer information ladda ner produktbladet eller kontakta oss på info@labsuppliesnordic.se .


TECAN ROBOTSPETSAR

Sterila filterspetsar för Tecan Freedom EVO och Fluent Vätskehanteringsarmar.  Kvalitetstestade hos kunder på KI-området.  För mer information ladda ner produktbladet eller kontakta oss på info@labsuppliesnordic.se .

BECKMAN COULTER ROBOTSPETSAR

Sterila spetsar för Beckman 8  och 96 kanals pipetteringshuvud.. Kvalitetstestade hos kunder på KI-området. För mer information ladda ner produktbladet eller kontakta oss på info@labsuppliesnordic.se .